Τρόπος και κόστος αποστολής

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με BOX NOW και τοποθετούνται σε θυρίδες (lockers) που υπάρχουν σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη, (εκτός των Νησιών), από όπου παραλαμβάνετε εσείς την παραγγελία σας.

BOX NOW

Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες αξίας προϊόντων 15€ και άνω.

Έξοδα αποστολής 2,40€ για παραγγελίες αξίας κάτω των 15€.

Η υπηρεσία BOX NOW αφορά την πλέον οικονομική, ασφαλή, γρήγορη και απλή υπηρεσία μεταφοράς και παράδοσης αποστολών με τη χρήση Αυτόματων Μηχανημάτων Παραλαβής Δεμάτων (Lockers).

Πώς λειτουργεί;

Συνοπτικά:

Κατά την παραγγελία σας επιλέγετε το Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων το οποίο σας εξυπηρετεί. Υπάρχει δίκτυο 1200 εγκατεστημένων locker το οποίο θα φτάσει στα 1600 το 1ο εξάμηνο του 2023. Για να δείτε τα ενεργά lockers, ακολουθήστε το σύνδεσμο www.boxnow.gr/locker-finder.

Λαμβάνετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την συλλογή της παραγγελίας σας και έναν προσωπικό κωδικό (PIN).

Επισκέπτεστε και πληκτρολογείτε τον κωδικό που λάβατε στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων της επιλογής σας και αυτόματα ανοίγει μια θυρίδα (locker) από την οποία συλλέγετε την παραγγελία σας.

Τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής δεμάτων της BOX NOW λειτουργούν 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα (24/7) εξασφαλίζοντάς σας πλήρη πρόσβαση για παραλαβή, όποτε και όταν εσείς θελήσετε, χωρίς να περιμένετε τον υπάλληλο κούριερ.

Ο χρόνος παραμονής του δέματος στη θυρίδα του επιλεγμένου locker θα είναι τουλάχιστον 48 ώρες, με ανανέωση του χρόνου για επιπλέον 24 ώρες κατόπιν αιτήματος του παραλήπτη, μέσω της ιστοσελίδας της BOX NOW. Ακολούθως, το δέμα θα μεταφέρεται στις εγκαταστάσεις της BOX NOW από όπου θα έχει το δικαίωμα να το παραλάβει ο παραλήπτης, εντός πέντε (5) ημερών, οπότε και θα επιστρέφεται στον αποστολέα.

Η υπηρεσία BOX NOW εξυπηρετεί όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα – για αποστολές στη νησιωτική Ελλάδα δυστυχώς δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία BOX NOW προς το παρόν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα www.boxnow.gr.

Κατάσταση παραγγελίας και εύρεση αποστολής

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε την κατάσταση εκτέλεσης της παραγγελίας σας μέσα από τις πληροφορίες του Λογαριασμού σας.

Η ενημέρωση για την αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται με email. Μετά την παράδοση της παραγγελίας στην εταιρεία ταχυμεταφορών μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της καταχωρίζοντας τον αριθμό αποστολής που σας έχουμε αποστείλει στον σύνδεσμο στον σύνδεσμο www.boxnow.gr για αποστολές με BOX NOW.

Χρόνοι παράδοσης

Αποστολές στην ηπειρωτική Ελλάδα 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής.

Αποστολές στη νησιωτική Ελλάδα 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής.

Οι ανωτέρω χρόνοι παράδοσης της παραγγελίας είναι ενδεικτικοί όπως μας γνωστοποιούνται κάθε φορά από την BOXNOW και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν επιπλέον καθυστερήσεις.

Τρόποι πληρωμής των προϊόντων

Το tegaia.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής για τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος:

Με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα

(Visa, MasterCard, Maestro, JCB)

Με χρέωση της πιστωτικής/ χρεωστικής/ προπληρωμένης σας κάρτας ( Visa, MasterCard, Dinners και προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες) στο σύστημα ασφαλείας E-Commerce της Eurobank. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω κάρτας, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία Cardlink Payment Getaway. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία κάρτας) στην υπηρεσία καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στη Visa ή Mastercard, καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL (Secure Sockets Layer) 128-bit Veri Sign, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας σας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσής της. Έτσι, οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το tegaia.gr μέσω καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Με αντικαταβολή μέσω BOXNOW

Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,00€. Η αντικαταβολή με BOX NOW γίνεται αποκλειστικά με χρήση Χρεωστικής/Πιστωτικής κάρτας. Θα σας αποσταλεί μήνυμα viber/sms και η πληρωμή θα γίνει με χρήση κάρτας μέσω του κινητού σας ή υπολογιστή σας, σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον, πριν την παραλαβή του δέματος από την θυρίδα. Η παραγγελία σας θα πληρωθεί κατά την παράδοση.

Με χρήση PayPal

Κάντε εύκολα τις αγορές σας online χωρίς να χρειάζεται να καταχωρίσετε τα στοιχεία της κάρτας σας στον ιστότοπό μας. Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Μπορείς να πληρώσεις την παραγγελία σου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal.

Πληρωμή με Κατάθεση σε Τράπεζα

     Για την μείωση της όποιας καθυστέρησης στην εκτέλεση της παραγγελίας σας παρακαλούμε να αναγράφετε το όνομα σας ως αιτιολογία κατάθεσης, έτσι ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί άμεσα η σχετική διασταύρωση. Περαιτέρω πληροφορίες για τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας, θα σας δοθούν κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR3001725030005503100193272

SWIFT – BIC: PIRBGRAA

ΕΘΝΙΚΗ

IBAN: GR3401104780000047800754773

SWIFT – BIC: ETHNGRAA

ALPHA BANK

IBAN: GR5301408910891002002007859

SWIFT – BIC: CRBAGRAA

EUROBANK

IBAN: GR4702601260000220200932638

SWIFT – BIC: ERBKGRAA

Σημαντική σημείωση: Στην περίπτωση παραγγελίας και πληρωμής με τραπεζική κατάθεση, το προϊόν δεσμεύεται για 3 εργάσιμες ημέρες σε κατάσταση αναμονής έως ότου πραγματοποιηθεί η πληρωμή από εσάς. Στην περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η πληρωμή εντός των 3 εργάσιμων ημερών, το προϊόν αποδεσμεύεται και είναι και πάλι ελεύθερο προς πώληση, ενώ η παραγγελία θεωρείται ως μη γενόμενη.

Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας, εξακολουθούν να ισχύουν οι παραπάνω τρόποι πληρωμής.