Μέσα στους 20 με branded φρούτα

Η δεύτερη συνεχόµενη χρονιά που το Fresher καταπιάνεται µε τη συστηµατική σταχυολόγηση σηµάτων που κοσµούν τα ράφια της λιανικής, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η εγχώρια παραγωγή φρούτων και λαχανικών στρέφεται όλο και πιο αποφασιστικά στην επωνυµία. Αρκετοί από τους πρωταγωνιστές του κλάδου στο πεδίο αυτό, θα επισηµάνουν ότι η προσπάθεια είναι µια επίπονη διαδικασία που δοµικά φέρνει την παραγωγή στα όριά της, εγγυάται τη βελτίωση της ποιότητας και την κατάκτηση καλύτερων τιµών για τον παραγωγό. Κρεµµύδι στο δίχτυ από µια αγροτική µονάδα στη Θήβα, ορεινές φράουλες από την Ηλεία, επώνυµα µήλα από την Τρίπολη, βερίκοκα µε φλογερό χρώµα από τη Νάουσα και µύρτιλλα από τον Πάρνωνα, διαµορφώνουν την αιχµή µεµονωµένων προσπαθειών στις οποίες εστιάζει η φετινή έκδοση. ∆ίπλα τους, εδραιωµένες προσπάθειες όπως του Φρεσκούλη ή η ντοµάτα τσαµπί από την Πετρούσα της ∆ράµας επιβεβαιώνουν το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας. 

Από την περιοχή της Τεγέας ποπ delicious Πιλαφά από το Κτήμα Κυριακούλη

Μια σπάνια ελληνική ποικιλία µήλων, τα Delicious Πιλαφά που πήραν το όνοµά τους από τον δηµιουργό της ποικιλίας Ηλία Πιλαφά µε την πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, καλλιεργούνται στην περιοχή της Τεγέας στην Αρκαδία και σε υψόµετρο πάνω από 600 µ. Ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη ελαφρά όξινη γεύση, το πλούσιο άρωµα που θυµίζει µπανάνα και την υψηλή διατροφική τους αξία. Αποτελούν ένα από τα προϊόντα που εµπορεύεται η εταιρεία TeGaia Κτήµα Κυριακούλη, που εδρεύει και δραστηριοποιείται σε κοντινή απόσταση από την αρχαία πόλη της Τεγέας, σε υψόµετρο 650 µέτρων. Πρόκειται για µια επιχείρηση µε οικογενειακό χαρακτήρα που ασχολείται µε την καλλιέργεια, παραγωγή, αποθήκευση, τυποποίηση και συσκευασία πρότυπων αγροτικών προϊόντων και της οποίας η ενασχόληση µε τη γεωργία πηγαίνει πίσω στα τέλη του 1890.

Σύνδεσμος: https://www.agronews.gr/fresher/200283/eikosi-frouta-kai-lahanika-stin-asfali-odo-tis-eponumias/?fbclid=IwAR2XBi-Wew3wqk8tgDnM84SovqgKtnKxt7o5mUY8SAvwvRBUWHiLJIAPY4o#.YwxhLA9axhI.facebook

Shopping cart

close
Scroll To Top
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30€